POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Regulamentului 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, MEKAPAT SRL prelucrează datele furnizate de dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date si de formular de cerere oferta/etc disponibile pe acest website in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate.

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția MEKAPAT SRL orice date cu caracter personal, pentru care vi s-a cerut in mod expres consimtamantul, prin aceasta vă dați acordul ca MEKAPAT SRL, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

2. Scopul colectarii datelor

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre MEKAPAT SRL, produsele noi;

– Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine interesul dvs viat de la MEKAPAT SRL.

Prin completarea datelor in formularul de contact / cerere oferta, vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a MEKAPAT SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

MEKAPAT SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. MEKAPAT S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
S.C. MEKAPAT S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

De asemenea, S.C. MEKAPAT S.R.L.  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

3. Inregistrarea si utilizarea datelor

Pentru simpla vizualizare a continutului webste-ului www.cofetariabombo.ro, nu este nevoie sa ne furnizati date personale insa pentru utilizarea anumitor servicii puse la dispozitie de website-ul nostru, este nevoie de date personale, dupa cum urmeaza:

Date personale prelucrate Scop prelucrare date personale Durata de stocare a datelor personale
Nume prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Email prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Telefon prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate

 

4. Securitatea datelor

MEKAPAT SRL garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acesteia. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, MEKAPAT SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.

5. Informare

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate in prezenta politica de confidentialitate.

Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la office@cofetariabombo.ro sau la numărul de telefon:

6. Legislație

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanței judecătorești.

Ce spun clientii nostri


Ana Maria Popescu Ana Maria Popescu

"De curând am comandat la domiciliu cateva produse. Pe langa faptul că au fost extrem de punctuali și serioși (cred că au venit un pic mai repede chiar), prăjiturelele mele erau în stare perfecta, nici un vârf de crema deranjat :). Le recomand serviciile cu drag!"

Ariana Malureanu Muresan Ariana Malureanu Muresan

"Când îți respecți clienții, te respecți de fapt pe tine! Recomand cu toată încrederea, sunt profesioniști: calitate deosebita a produselor, nu știu ce secret au, dar fiecare prăjitură are gustul ei (nu ca in alte părți unde toate sunt la fel, ori cu fructe, ori cu ciocolata, au același gust)."

Lucaci Andrei Lucaci Andrei

"Au respectat întocmai ora și locația, iar produsele au fost livrate intacte și am avut parte și de o surpriză plăcută sa observăm diversitatea mai amplă a Candy barului, fara costuri suplimentare. Multumim mult încă o dată pt serviciile pe care le oferiti!"


Configurator torturi


NOU! Personalizeaza-ti tortul utilizand noul nostru configurator de torturi. Intr-un mod interactiv si facil vei putea comanda tortul preferat din doar cateva click-uri.

Configurator tort online - Comanda si configureaza tort online

Alege fotografia

Configurator tort online - Comanda si configureaza tort online

Alege tipul de tort

Configurator tort online - Comanda si configureaza tort online

Alege cantitatea dorita

Configurator tort online - Comanda si configureaza tort online

Tortul tau este gata

Alegere orar preferat de livrare pentru comenzi online - Cofetaria Bombo Brasov

Alege timpul de livrare preferat

La cofetaria Bombo, ai libertatea de a alege timpul de livrare dorit la finalizarea fiecarei comenzi.

Comanda acum produsele noastre

Se incarca..

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!