Bun venit la Cofetaria Bombo!

“Life… Is A Piece Of Cake! Just Try It…”

Într-o mică bucatarioara din Brașov s-a născut pasiunea pentru dulciuri. Câteva ingrediente, puțină imaginație și dragostea pusă în fiecare moment al pregătirilor, au dus la realizarea unor mici prăjituri de poveste.

De atunci și până în prezent, gustul unic al miniprăjiturilor a rămas de neuitat. Asta și datorită faptului că prăjiturile noastre sunt pregătite astăzi după aceeași rețetă de suflet.

Regăsiți savoarea în dulciurile pregătite proaspete zi de zi și cu ingrediente de calitate.
Din 2008, pasiunea noastră a dus la înființarea unei mici cofetării. Ne-am adaptat mereu tendințelor și am îmbogățit gama noastră de prăjituri, datorită cofetarilor noștri experimentați. Aceștia au creat dulciuri unicat, dar și specialități pe care le puteți încerca în orice moment.

Câteva mii de clienți lunar, ne zâmbesc și ne arată dragostea pentru micile noastre delicatese, iar asta ne-a făcut să ne extindem activitatea. Astăzi, ne puteți găsi în patru cofetării la Brașov, Rupea și Zărnești.

Te așteptăm și pe tine, cu drag, în casa noastră, fie să alegi una dintre prăjiturile preparate zilnic, fie să comanzi ceea ce îți poftește sufletul. Încearcă și n-ai să regreți!

Ce spun clientii nostri


Lucaci Andrei Lucaci Andrei

"Au respectat întocmai ora și locația, iar produsele au fost livrate intacte și am avut parte și de o surpriză plăcută sa observăm diversitatea mai amplă a Candy barului, fara costuri suplimentare. Multumim mult încă o dată pt serviciile pe care le oferiti!"

Ariana Malureanu Muresan Ariana Malureanu Muresan

"Când îți respecți clienții, te respecți de fapt pe tine! Recomand cu toată încrederea, sunt profesioniști: calitate deosebita a produselor, nu știu ce secret au, dar fiecare prăjitură are gustul ei (nu ca in alte părți unde toate sunt la fel, ori cu fructe, ori cu ciocolata, au același gust)."

Ana Maria Popescu Ana Maria Popescu

"De curând am comandat la domiciliu cateva produse. Pe langa faptul că au fost extrem de punctuali și serioși (cred că au venit un pic mai repede chiar), prăjiturelele mele erau în stare perfecta, nici un vârf de crema deranjat :). Le recomand serviciile cu drag!"


Configurator torturi


NOU! Personalizeaza-ti tortul utilizand noul nostru configurator de torturi. Intr-un mod interactiv si facil vei putea comanda tortul preferat din doar cateva click-uri.

Configurator tort online - Comanda si configureaza tort online

Alege fotografia

Configurator tort online - Comanda si configureaza tort online

Alege tipul de tort

Configurator tort online - Comanda si configureaza tort online

Alege cantitatea dorita

Configurator tort online - Comanda si configureaza tort online

Tortul tau este gata

Alegere orar preferat de livrare pentru comenzi online - Cofetaria Bombo Brasov

Alege timpul de livrare preferat

La cofetaria Bombo, ai libertatea de a alege timpul de livrare dorit la finalizarea fiecarei comenzi.

Comanda acum produsele noastre

Se incarca..

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Comanda acum Suna acum

Produsul a fost adaugat in cos!